شهدا این هدیه‌ی الهی را آسان و رایگان به‌دست نیاوردند؛ به قیمت مجاهدت به‌دست آوردند؛ در راه خدا جهاد کردند، از خودشان گذشتند و خدا این هدیه را به آنها داد. یاد، افتخارات، عزت شهدا را همه باید نصب‌العین خودشان قرار بدهند؛ نگذارید فراموش بشود.

در بیان زندگی‌نامه‌ی شهیدان سعی کنیم خصوصیّات زندگی اینها و سبک زندگی اینها و چگونگی مشی زندگی اینها را تبیین کنیم، این مهم است.                                  
خانواده‌های شهدا از لحاظ ارزش کاری که کردند و صبری که کردند، بلافاصله پشت سر شهدا قرار دارند. پدر شهید،‌ مادر شهید، همسر شهید و فرزندان شهید که صبر میکنند، رنج میبرند، سنگینی این غصّه بر روی دلهای آنها خیلی زیاد است امّا درعین‌حال ایستادگی میکنند، صبر میکنند، مقاومت میکنند، زبان به شکایت باز نمیکنند؛ این خیلی مهم است.

شهر شهید پرور نصیرشهر در دوران هشت سال دفاع مقدس ۳۴ شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.

اکبر دشتی ،عباسعلی خوش نظر،محمد رضا کلاته،حسن پور نخعی،حسین فرمانی،هورا ایماشی،رمضان رضایی،خیر اله حیدری،مرتضی نور علیزاده،اصلان صادقی،معظم رحیمی،صفر علی میرزایی،محمد کفاش،عروجعلی احمدی،قدرت اله کاظمی،علی بدری،حمید عبدی،رضا حسین اختیاری،طیب حبیبی،علی اصغر وهابی،قربان نوشه،توکل اصغری، ناصر سلطانی،روح الله فتاحی،صاحبعلی غاربی،عروجعلی احمدی گلریز،قامت حیدری،عیسی خوش نشین،عبدالعلی حبیب اللهی،محمد علی رضایی،عین اله شهبازی،ابوالحسن داننده،عبدالعلی بهرامی،ناد علی محمودی شهدای شهر نصیرشهر می باشند.


شهید معزز قربان نوشه

قربان نوشه در ۶ مرداد ۱۳۴۵در روستای پوئلقان از توابع شهرستان بیله سوار و در خانواده مذهبی دیده به جهان گشود. وی نیمی از دوران مقطع دبستان را در محل زندگی خویش مشغول به تحصیل بود و الباقی سالهای تحصیلی ابتدایی و راهنمایی را در محله کلخوران سپری کرد.

قربان نوشه با شروع جنگ تحمیلی در آبان سال ۱۳۶۲ در جبهه حضور پیدا کرد و در مورخ ۲۶ آبان ۱۳۶۲ بر اثر انفجار مین که توسط عوامل خود فروخته دمکرات ها در پل سر دشت، به درجه رفیع شهادت نائل شد.