sh-1405

پیشرفت عملیات احداث مدرسه شهدای شجره طیبه نصیرشهر؛ بتن‌ریزی سقف دوم اجرا شد

شهردار نصیرشهر از اجرای عملیات بتن‌ریزی سقف دوم مدرسه ۹ کلاسه شهدای شجره طیبه خبر داد و گفت: تأمین زمین و هزینه‌های ساخت این مدرسه سه‌طبقه بر عهده شهرداری نصیرشهر است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک‌مهر، شهردار نصیرشهر، با اشاره به روند اجرای این پروژه آموزشی اظهار داشت: عملیات احداث مدرسه شهدای شجره طیبه با هدف توسعه زیرساخت‌های آموزشی و فراهم‌سازی فضای مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان در حال اجراست و با اجرای بتن‌ریزی سقف دوم، گام دیگری در مسیر تکمیل این پروژه برداشته شد.
وی افزود: این مدرسه در قالب یک ساختمان سه‌طبقه با ظرفیت ۹ کلاس درس احداث می‌شود و شهرداری نصیرشهر با تأمین زمین و تقبل هزینه‌های ساخت، نقش مؤثری در پیشبرد این طرح آموزشی ایفا می‌کند.
پاک‌مهر تأکید کرد: توسعه فضاهای آموزشی و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های موردنیاز شهروندان، از اولویت‌های مدیریت شهری است و شهرداری نصیرشهر در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود، احداث این مدرسه را دنبال می‌کند.
احداث مدرسه شهدای شجره طیبه، گامی در مسیر تقویت زیرساخت‌های آموزشی نصیرشهر و فراهم‌سازی فضای مناسب‌تر برای تحصیل نسل آینده به شمار می‌رود.

آخرین اخبار

پیگیری بی‌واسطه مشکلات شهروندان در دیدار مردمی شهردار نصیرشهر

شهردار نصیرشهر در دیدار چهره‌به‌چهره با شهروندان، ضمن بررسی درخواست‌ها و مسائل مطرح‌شده، بر پیگیری مطالبات مردمی و تلاش برای رفع مشکلات در چارچوب ضوابط قانونی تأکید کرد. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک‌مهر، شهردار نصیرشهر، در راستای تقویت ارتباط مستقیم مدیریت شهری با شهروندان،

ادامه مطلب »

حضور آتش‌نشانان نصیرشهر در عملیات اطفای حریق کارخانه پالت در ده‌حسن

تیم‌های آتش‌نشانی شهرداری نصیرشهر در پی وقوع حریق در کارخانه پالت در منطقه ده‌حسن، برای مشارکت در عملیات اطفای حریق و جلوگیری از گسترش آتش به بخش‌های دیگر مجموعه وارد عمل شدند. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، نیروهای آتش‌نشانی با حضور در محل حادثه، در راستای

ادامه مطلب »