sh-1405

روکش آسفالت میلاد ۲۴ نصیرشهر اجرا شد

شهردار نصیرشهر از اجرای عملیات روکش آسفالت معبر میلاد ۲۴ با استفاده از ۱۳۰ تن آسفالت خبر داد و گفت: بهسازی معابر و ارتقای کیفیت عبور و مرور شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک‌مهر، شهردار نصیرشهر، با اشاره به اجرای عملیات روکش آسفالت در خیابان میلاد ۲۴ اظهار کرد: در راستای بهسازی معابر و افزایش کیفیت زیرساخت‌های شهری، عملیات روکش آسفالت این معبر با استفاده از ۱۳۰ تن آسفالت اجرا شد.
وی افزود: مناسب‌سازی و بهسازی معابر شهری نقش مهمی در ارتقای ایمنی تردد، کاهش مشکلات عبور و مرور و افزایش رضایتمندی شهروندان دارد و شهرداری نصیرشهر اجرای پروژه‌های عمرانی در محلات مختلف را با جدیت دنبال می‌کند.
شهردار نصیرشهر خاطرنشان کرد: تلاش مدیریت شهری بر این است که با شناسایی نقاط نیازمند بهسازی و اولویت‌بندی پروژه‌ها، روند اجرای عملیات عمرانی در معابر اصلی و فرعی شهر تداوم داشته باشد.
پاک‌مهر تأکید کرد: خدمت‌رسانی مطلوب به شهروندان و توسعه متوازن زیرساخت‌های شهری، یکی از رویکردهای اصلی شهرداری نصیرشهر است و اجرای پروژه‌های عمرانی تا رفع نیازهای موجود در محلات ادامه خواهد داشت.

 

 

 

 

آخرین اخبار

خیابان شقایق ۲۰ نصیرشهر آسفالت شد

شهردار نصیرشهر از اجرای عملیات آسفالت خیابان شقایق ۲۰ به مساحت یک هزار و ۷۰۰ مترمربع خبر داد. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک‌مهر اظهار کرد: عملیات آسفالت خیابان شقایق ۲۰ نصیرشهر در راستای اجرای برنامه‌های عمرانی شهرداری انجام و این معبر به مساحت یک

ادامه مطلب »

آغاز مسابقات والیبال ساحلی جشنواره ورزشی شهدای خدمت نصیرشهر

مسابقات والیبال ساحلی جشنواره ورزشی شهدای خدمت نصیرشهر با برگزاری ۶ دیدار در نخستین روز رقابت‌ها آغاز شد و تیم‌های حاضر برای راه‌یابی به دیدار نهایی به رقابت پرداختند. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، مهدی انصاری مدیر امور ورزشی شهرداری نصیرشهر با اشاره به آغاز این

ادامه مطلب »