همزمان با چهارم شهریورماه، روز کارمند، ۲۱ نفر از کارمندان نمونه شهرداری نصیر شهر معرفی و از خدمات و تلاشهای آنان تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، این مراسم به ریاست محمد حسن پاک مهر شهردار و با حضور علی عبدی رئیس، محمدرضا تیمورپور سخنگوی شورای اسلامی و صفایی مهر و غدیری به ترتیب مدیر حراست و سرپرست بازرسی شهرداری با هدف پاسداشت تلاشهای کارکنان و تکریم سرمایه انسانی برگزار شد و طی آن از ۲۱ کارمند نمونه که بر اساس شاخصهای عملکردی، مسئولیتپذیری، نظم، تعهد سازمانی انتخاب شده بودند، تقدیر به عمل آمد.
محمدحسن پاکمهر، شهردار نصیرشهر، در این مراسم با تبریک روز کارمند، اظهار کرد: کارکنان شهرداری سرمایه اصلی مدیریت شهری هستند و بخش مهمی از رضایتمندی شهروندان، حاصل تلاش، دلسوزی و مسئولیتپذیری آنان در عرصه خدمترسانی است.
وی افزود: انتخاب کارمندان نمونه باید بهعنوان الگویی برای ارتقای کیفیت خدمات، افزایش انگیزه و تقویت روحیه خدمت به مردم مورد توجه قرار گیرد.
شهردار نصیر شهر خاطرنشان کرد: خدمت صادقانه، تکریم اربابرجوع و تلاش برای حل مسائل شهروندان، مهمترین معیارهای موفقیت در مجموعه مدیریت شهری است .
در پایان این مراسم از خانم ها حسن زاده، نوروزی، شاهوند، زاهدی، زاهدی اصل، فارسی، امینی، مظاهری، عبدی و محمد راد و آقایان نوروزی، تیماجی، جوادی، نژاد رنجبر، صبوری، سلطانی، عبدی، صفایی، ذبیحی، رستمی و انصاری بعنوان کارمندان نمونه شهرداری نصیرشهر با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

کارگاه احداث مخزن 10000مترمکعبی آب شرب نصیر شهر تجهیز شد
شهردار نصیر شهر از تجهیز کارگاه احداث مخزن آب ۱۰ هزار متر مکعبب این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با هدف تقویت زیرساختهای تأمین و ذخیره آب شرب و کاهش مشکلات ناشی از تنش آبی در نصیر شهر در حال اجراست. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای






