sh-1405

رفع تنش آبی در نصیرشهر با پیگیری شهردار و شورای اسلامی در دیدار با فرماندار رباط کریم

شهردار و اعضای شورای اسلامی نصیرشهر در دیدار با نماینده عالی دولت در شهرستان رباط کریم، پیگیر رفع مشکلات و کاهش تنش آبی در این شهر شدند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک‌مهر شهردار نصیرشهر به همراه اعضای شورای اسلامی در دیدار با فرماندار رباط کریم، ضمن طرح دغدغه‌های شهروندان در حوزه آب، بر ضرورت اتخاذ تدابیر فوری برای مدیریت شرایط موجود و تأمین پایدار آب شرب شهر تأکید کردند.
در این دیدار، وضعیت تأمین آب در مناطق مختلف نصیرشهر و مشکلات ناشی از افت فشار و قطعی‌های احتمالی مورد بررسی قرار گرفت و شهردار و اعضای شورای اسلامی خواستار همکاری و همراهی دستگاه‌های متولی برای رفع این مشکل و جلوگیری از تشدید تنش آبی شدند.
شهردار نصیرشهر با تأکید بر اینکه تأمین آب پایدار از مطالبات جدی شهروندان است، اظهار داشت: مدیریت تنش آبی نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت‌های شهرستان است و مدیریت شهری نیز در چارچوب وظایف و امکانات خود با اهدای زمین ۱۰۰۰۰ متر مربعی و کلنگ زنی مخزن آب ده هزار متر مکعبی و توزیع آب در قالب تانکر برای کمک به رفع این دغدغه مردم آمادگی کامل دارد.
در این نشست همچنین بر پیگیری مستمر موضوع از سوی مدیریت شهرستان و دستگاه‌های خدمات‌رسان و اتخاذ راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت تأمین آب نصیرشهر تأکید شد.

آخرین اخبار

کارگاه احداث مخزن 10000مترمکعبی آب شرب نصیر شهر تجهیز شد

شهردار نصیر شهر از تجهیز کارگاه احداث مخزن آب ۱۰ هزار متر مکعبب این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با هدف تقویت زیرساخت‌های تأمین و ذخیره آب شرب و کاهش مشکلات ناشی از تنش آبی در نصیر شهر در حال اجراست. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای

ادامه مطلب »

ملاقات مردمی شهردار نصیرشهر در سه‌شنبه‌های پاسخگویی برگزار شد

ملاقات مردمی شهردار نصیر شهر در قالب برنامه «سه‌شنبه‌های پاسخگویی» برگزار شد و شهروندان به‌صورت مستقیم مسائل، درخواست‌ها و مطالبات خود را با مدیریت شهری در میان گذاشتند. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک مهر، شهردار نصیر شهر، در این دیدار ضمن شنیدن درخواست‌های شهروندان،

ادامه مطلب »