sh-1405

هفته دولت؛ خانه کشتی شهرداری نصیرشهر افتتاح می‌شود

شهردار نصیرشهر از پایان عملیات عمرانی خانه کشتی شهرداری خبر داد و گفت: با تکمیل تجهیزات، این مجموعه ورزشی در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید و به‌عنوان یکی از مجهزترین خانه‌های کشتی منطقه در اختیار ورزشکاران قرار خواهد گرفت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک‌مهر شهردار نصیرشهر در بازدید میدانی از روند تجهیز خانه کشتی اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه به پایان رسیده و در هفته دولت سال‌جاری با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ورزشی افزود: افتتاح این مجموعه نقش مؤثری در ارتقای ورزش قهرمانی، استعدادیابی نوجوانان و جوانان و فراهم‌سازی فضای مناسب برای تمرین ورزشکاران خواهد داشت.
شهردار نصیرشهر تأکید کرد: مدیریت شهری با رویکرد توسعه متوازن، اجرای پروژه‌های ورزشی و فرهنگی را در کنار پروژه‌های عمرانی و خدماتی دنبال می‌کند و تلاش دارد با بهره‌برداری از این مجموعه، زمینه رشد استعدادهای ورزشی و افزایش سرانه فضاهای ورزشی شهر را فراهم سازد.
وی خاطرنشان کرد: خانه کشتی شهرداری نصیرشهر پس از اتمام مرحله تجهیز و انجام آخرین بررسی‌های فنی، در آینده نزدیک به‌طور رسمی افتتاح و در اختیار شهروندان و جامعه ورزش قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار

کارگاه احداث مخزن 10000مترمکعبی آب شرب نصیر شهر تجهیز شد

شهردار نصیر شهر از تجهیز کارگاه احداث مخزن آب ۱۰ هزار متر مکعبب این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با هدف تقویت زیرساخت‌های تأمین و ذخیره آب شرب و کاهش مشکلات ناشی از تنش آبی در نصیر شهر در حال اجراست. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای

ادامه مطلب »

ملاقات مردمی شهردار نصیرشهر در سه‌شنبه‌های پاسخگویی برگزار شد

ملاقات مردمی شهردار نصیر شهر در قالب برنامه «سه‌شنبه‌های پاسخگویی» برگزار شد و شهروندان به‌صورت مستقیم مسائل، درخواست‌ها و مطالبات خود را با مدیریت شهری در میان گذاشتند. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمدحسن پاک مهر، شهردار نصیر شهر، در این دیدار ضمن شنیدن درخواست‌های شهروندان،

ادامه مطلب »