شهردار و اعضای شورای اسلامی به همراه امام جمعه نصیرشهر از غرفه های مشاوره کنترل خشم و همچنین توانمندی بانوان پایگاه بسیج خواهران حضرت رقیه معصومه(س) بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، همزمان با میلاد پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و رئیس مذهب جعفری حضرت امام جعفر صادق (ع) ، غرفه های مشاوره کنترل خشم از سوی بهزیستی نصیرشهر و همچنین غرفه حجاب و توانمندی بانوان پایگاه بسیج خواهران حضرت رقیه معصومه (س) برای بازدید نمازگزاران در جوار مصلی برپا شد .
فرشاد شهسواری در بازدید از این غرفه حجاب افزود: امروز برپایی غرفه های تبیین حجاب برای دختران نسل امروز که مادران و تربیت کنندگان نسل فردا خواهند بود از ضرورت های فرهنگی است که باید با نگاه فرهنگی به این مقوله ، بنیان خانواده و به تبع آن کشور را از بسیاری ناهنجاری ها مصون می سازد.
شهردار نصیرشهر در بازدید از غرفه مشاوره کنترل خشم نیز بیان داشت: آموختن روش های غلبه بر خشم در جامعه از آموزه های مهم و ضروری هر شهروند است که با حمایت دستگاههای مرتبط باید بستر آن فراهم شود.