فرشاد شهسواری شهردار نصیرشهر به همراه رئیس و اعضای شورای شهر در پیامی سالروز رحلت پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی (ص) وشهادت دواختر اخترتابناک امامت و ولایت حضرت امام حسن مجتبی(ع) وامام رضا (ع) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی نصیرشهر، در این پیام آمده است:

۲۸ صفر سالروز رحلت حضرت رسول اکرم(ص) پیامبر رحمت است ، پیامبری که در پیشگاه انسانیت سرود توحید سر داد . همچنین روزهای پایانی ماه صفر یادآور سالروز شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) است. رسول گرامی اسلام و ائمه معصومین مظهر تام اسماء الهی و آیینه تمام نمای صفات جمال و جلال حق اند.

رسول گرامی و اهل بیت وی، مظهر تامّ اسمای الهی و آیینه تمام نمای صفات جمال و جلال حقّ اند. راه رستگاری و ترقی بشر تمسک به اهل‌بیت است و گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت ، می‌تواند بشریت را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک کرده و مسیر توحید را به ما نشان دهد.

اینجانبان بر خود لازم می دانیم فرا رسیدن ۲۸ صفر را به پیشگاه حضرت مهدی (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و مردم شریف و ولایتمدار شهر نصیرشهر تسلیت و تعزیت عرض می نمائیم .